nataShaaaa

Number of posts : 177 Age : 27 Location : nedodjija :D Registration date : 2008-02-25
 | Subject: best frendZ -_- Sat Mar 01, 2008 10:55 am | |
| a pf. owako....najbolji DRUGARI. -_- osobe koje su uwijek uz was i tako to i tome slichno...kojima swe prichate i tri,chetiri tachkice....  curice: Bojana Blagojewic,Sofija Mugosha,Neda i Sanja Wukchewic,Tijana Welimirowic,Lejla Harowic i Jowana Jojo Pejowic. dEchaci: Jagosh Radowic,Wuk Kowijanic,Slawko Markowic,Nemanja Wojwodic(iako ne prichamo zbog pojedinih debila lazhljiwih -_-),Wuk Mashanowic i braca... wama? _________________ Sva moja pesma je od bolaaaaa, A ta je pesma zhiwooot moj, I owe chashe oko stolaaa, Drugowi moji dajte njoj…. Kada sam joj rek`o “idi”, Mislio sam na dan,dwa, Sad se iz daleka widi, Gde je ona, A gde sam jaaaaaa….
Last edited by nataShaaaa on Sun Mar 02, 2008 5:23 am; edited 1 time in total |
|
devil_may_cry Admin

Number of posts : 225 Age : 28 Location : Cetinje Registration date : 2008-02-22
 | Subject: Re: best frendZ -_- Sat Mar 01, 2008 11:00 am | |
| zene: Melanija Mitrovic,Melita Markovic,Jovana Vukotic,Tijana Velimirovic,Natasa Djukic Muskarci : Nikola Martinovic,Milos Dzej Sjekloca,Igor Jovicevic,Zoki Vickovic... _________________  |
|
JoJo

Number of posts : 130 Age : 28 Registration date : 2008-02-25
 | Subject: Re: best frendZ -_- Sat Mar 01, 2008 4:47 pm | |
| Ovakooo...
Drugovi : Igor Zornija, Andrija Martinovic, Zoran Skiljic i Tihomir tiCo Djurovic Drugarice :mama, Bojana bokyca Novakovic i Natasa Djukic |
|
nataShaaaa

Number of posts : 177 Age : 27 Location : nedodjija :D Registration date : 2008-02-25
 | Subject: Re: best frendZ -_- Sun Mar 02, 2008 5:22 am | |
| - JoJo wrote:
- Ovakooo...
Drugovi : Igor Zornija, Andrija Martinovic, Zoran Skiljic i Tihomir tiCo Djurovic Drugarice :mama, Bojana bokyca Novakovic i Natasa Djukic ali mama!kakaw je to kralj. pozdrawi je od mene i pitaj shto cu za ono....  _________________ Sva moja pesma je od bolaaaaa, A ta je pesma zhiwooot moj, I owe chashe oko stolaaa, Drugowi moji dajte njoj…. Kada sam joj rek`o “idi”, Mislio sam na dan,dwa, Sad se iz daleka widi, Gde je ona, A gde sam jaaaaaa…. |
|
JoJo

Number of posts : 130 Age : 28 Registration date : 2008-02-25
 | Subject: Re: best frendZ -_- Sun Mar 02, 2008 5:23 am | |
| ahhahahahahh naraFno  |
|
Sponsored content
 | Subject: Re: best frendZ -_-  | |
| |
|